Какво говори асцендентът ни за нас

асцендент
Всеки от нас, освен зодиакален знак, под който е роден има и асцендент, който в по-голяма степен определя нашия характер и поведение. Асцендентът или познат още, като изгряващ знак е онзи знак от зодиака, който по време на нашето раждане се е намирал на източния хоризонт.

В глобалната мрежа има много сайтове, предлагащи схема на изчисление, според която да откриете своя асцендент и научавайки го, можете да разберете много за своя характер и взаимодействие със света. Ето някои кратки насоки, какво говори за вас вашия асцендент:

Овен: хората с асцендент овен са хора на действието, амбицията и директния подход. Те радко планират и обмислят и често се втурват в рисковани и необмислени начинания. За тях няма пречки и не приемат ‘’не’’ за отговор, което ги прави изключително борбени натури.

Телец: за родените с този асцендент е характерно, че са обаятелни, влюбчиви и емоционални. Освен това те са изключително подредени и обичащи удобствата и своята независимост – хора.

Близнаци: за тези с асцендент близнаци е характерен ведрият и открит характер, умение да общуват и да се адаптират бързо към всяка нова среда.

Рак: хората с асцендент рак са не лесни, като характер, но изключително лоялни към своите близки или група, към която принадлежат. По природа са отстъпчиви и позволяват да бъдат напътствани.

Лъв: тези с асцендент лъв са изключително артистични, умеещи да привличат внимание и да бъдат център на всяко събитие или компания. Те държат на одобрението на околните и са изключително чувствителни на критика.

Дева: тези с асцендент дева се отличават с работохолизъм, спазване на точни графици, наблюдателност и добра аналитична система. Те са мнителни, но верни до гроб приятели, готови винаги да помогнат.

0 comments: