Какво говори асцендентът ни за нас – част 2

Освен зодиакалния ни знак от огромно значение за това какъв ще бъде нашия характер е и изгряващият ни знак или казано по-просто – нашият асцендент. Това е знакът, който е изгрявал на източния хоризонт в момента на нашето раждане. Той определя как ни виждат другите и как реагираме в различни житейски ситуации. Ето някои основни характеристики:

Везни: хората с асцендент везни са открити, дипломатични и търсещи справедливост на всяка цена. Те са чудесни балансьори, лесно приемани и харесвани личности. Те рядко изпадат в крайности и винаги търсят златната среда.

Скорпион: тези с асцендент скорпион създават впечатление за твърди и непоколебими хора, които лесно се справят с всяка пречка и проблемна ситуация. Те имат уникалната способност да респектират и ръководят.

Стрелец: за хората с асцендент стрелец е характерно, че са позитивни и целеустремени личности. Те са родени оптимисти и винаги успяват да отделят дребното и маловажното от същественото за своя живот.

Козирог: тези от нас, с асцендент козирог са последователни в своите действия, те винаги планират всяка своя стъпка и стриктно се придържат към начертания план. Най-характерната им черта е тяхната уравновесеност и спокойствие.

Водолей: хората с асцендент водолей са силни индивидуалисти. Те са оригинални личности със свободен и нетърпящ ограниченията дух. Те са смятани за най-добрите пълководци и военни стратези в историята.

Риби: за тези, които имат този знак за асцендент е характерна склонност към компромис и инертност. Те често се оставят на течението на събитията и търпеливо чакат животът да им поднесе това, което им е необходимо. Те са търпеливи, предпазливи и рядко издават своите намерения.

Казват, че нашия асцендент определя нашите действия и говори много по-точно за нас, като характери и душевност. Уверете се сами дали това е така.

0 comments: